Sjøørrettur en kjølig januardag i 2012

Vekkerklokken var stillt på 7:30 for å komme meg opp til at vi skulle møtes på Storøya ca. 10:30. Problemet var bare at jeg våknet opp så altfor tidlig! 4:30 sto det på klokka og det var gjort da. Det var jo lite å finne på så tidlig, så kjørte utover og var på Storøya 7:45 men problemet var jo at det ennå var mørkt ute, så noen flue fikk jeg ikke satt på fluestanga ettersom jeg ikke hadde noe lys. Mørket var en ting og temperaturen en annen ting, for det var nemmelig nordavind som gjorde det ganske så surt. I det solen lysnet hverdagen opp var det også duket for fiske. På første kastet var det ørret etter fluen men denne fikk jeg ikke kroket. Slik gikk det forholdsvis i ett, selv om det nå høres ut som jeg ikke gjorde annet enn å hale inn fisk. Vel, så lett var det ikke, men etter at det ble skikkelig lyst ute sånn rundt 10:45, var det slutt. Da hadde jeg fått 4 sjøørret og mistet 1, men alle var ganske tynne, så dem beholdt livet. Den lengste var 42cm og hadde vært en flott fisk om den hadde vært «normal». Ragnar, Jon, Thomas, Tom Werner og Stein Olav var også kommet ut og dermed var det tid for bålkos igjen. Godt var det, for det var skikkelig kaldt på fingrene ettersom jeg ikke er vandt med å være ute i kulden. Høres fint ut, men sånn er det! Lærer aldri å pakke skikkelig, for hjemme ligger noen slike varmepakker som man knekker for å få igang en reaksjon som gjør at dem blir varme. Vel, jeg lærer kanskje en dag! Det skjedde lite resten av dagen så konklusjonen er at det er best bett rundt skumring, så jeg får prøve en gang neste helg…..kanskje 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s