Sier ikke 2011

<<Det gjelder å være der når det skjer>>……sa Leif Erik til meg da jeg ringte Tom Werner og Leif Erik fredags ettermiddag da regner styrtet regelrett. Jeg var klart forberett på å kansellere turen inn på fjellet ettersom det var meldt regn, regn og mere regn denne helgen.

Både Tom og Leif Erik var veldig overbevisende på at det kom til å bli bra når det ble oppholds, når det engang ville bli det!

Det var vanskelig å se for seg at dette ikke skulle bli en våt tur og slik ble det. Inn fredags kveld i øs, pøs regnvær. Premien er jo den sosiale biten og gutta tok godt i mot meg med kaffe, en iskald pils og noe attåt! Guttene hadde ligget værfast i 24 timer og hadde gitt meg klar beskjed om å ta med kortstokk og rødsprit og det forsto jeg godt! Ikke var det varmt og ikke var det noe å være ute for heller, så dette kunne bli en lang helg, tenkte jeg.

 

Neste morgen, klokka 06:30 var vi alle våkne og ingen av oss hadde sjekket klokken, så vi ble overrasket da vi plutselig oppdager at vi hadde vært våkne alt for tidlig!  Nå var det til gjengjeld litt oppholds i regnværet, noe som gjorde det mulig å svinge fluestangen. Ingen dum ide ettersom jeg etter litt klarte å lande 2 pene ørret på 850gr og 975gr på Bjartmar krok 6.  Moro å se stor fisk som head&tale vaket etter fluen min.

 

 

 

 

 

Ettersom været ikke var på vår hele dagen denne lørdagen, var det mulighet for litt kortspill i lavvoen. Tom mente vi burte spille kortskalle og slik ble det, foruten at han jukset og lurte meg. Innsatsen var det ingenting å si på ettersom det var i rennende form det også! Ting gikk som det måtte og tilslag og fluekasting ble et litt større problem…. Takk til Tom :)

 

 

 

Tom overlykkelig! Nå har jeg lyst å skrive mye rart her ettersom bildet over egentlig gir meg grunn til det, men jeg skal la være Tom. Leif Erik kjente presset sa han! Nå var det kun han som manglet å få ørret….

 

 

Lørdagskvelden ble fin ettersom regnværet ga seg, men søndagen ble ennå mer spennende. Den siste runden med fiske før vi skulle rive telt og pakke, fikk jeg denne vakre ørret på 1,2kg som en fin avrunding på denne turen langt inne i den nordre halvdel av Sierikkeland. 46cm og 1200gr gir en fin kondisjons-faktor…

Takk til Tom & Leif Erik for at dere krevde at jeg tok turen opp i regnværet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s