Vennetur til Vrådal 19-21 august 2011

Helgens tur skulle egentlig vært sykkeltur på Rallarvegen fra Finse til Haugastøl. Prislappen for togturen med sykler for vår familie var enorm, så hurra for kollektivtransport i Norge. Isteden ble det tur til Vrådal med fam. Gustavsen og  Moland.

Dette er 3 gode familier som har unger i samme alder. Selv om sommeren for noen ikke har vært noe, var det ingen av ungene som lot seg skremme av vanntemperatur langt under sunn fornuft for mitt vedkommende. Det gjorde vondt i føttene å ha beina i vannet!

Alle ungene så ut til å storkose seg der dem lekte på klatretårnet.

Selv om Vrådal først og fremst er et vintersted med alpinbakker og langrennsløyper, passet dette stedet fint for familier også på sommeren.  

God mat hører også til! Ole Hjalmar hadde et ønske og det ble spekemat! Skikkelig god mat med godt selskap er det lite annet som slår. Hva mer skal til for å bli slått ut? Jo, eplekaken som Line bakte. Varm eplekake med vaniljeis til….

Stjerneklar himmel er ikke til å spøke med. Jeg tror jeg kunne klart mange timer med nok batteri på kamera. Med en lukketid på 30 sekunder oppdager man at stjernene “drar seg”. Det betyr at man kan observere at jorden roterer i et tidsperiode på 30 sekunder, hvilket ikke jeg har fått med meg. En annen ting er alle “ting” som blinker og beveger seg der oppe. Fascinerende!

Dette bildet må bare sees! Man kan tydelig se meteor nedslagene på månens overflate.  (trykke på bildet or større vers.)

Takk for gode venner og takk for fin helg sammen….

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Turer og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s