Sjøørret-turen i oktober….

Ragnar, Leif Erik, John Birger og jeg hadde bestemt oss for en tur ut etter sjøøret.        John Birger hadde tatt turen ned fra Drammen og var også klar for å oppleve sjøfiske, han som stort sett bor i ørretelver. Værgudene så også til å være på vår side og lørdagen ga oss fint vær ute i Larviksfjorden. Jeg hadde en god følelse for denne turen, akkurat som absolutt alle andre ture, men dette var jo årets første sjøøretfiske, så det hadde jo vært snasent med en kubbe.

Bål for pølse og lompe er jo et must og John Birger hadde tatt med alkoholfri øl, hvilket passet utmerket :) Lørdagskvelden var det duket for konglig middag iform av Biff Wellington, som bl.a er signaturetten til Gordon Ramsay.

Dette serverte Ragnar lett, og alle var mette-og glade. Søndagen var det igjen duket for fiske etter denne sølvpilen av en fisk! Vi flyttet oss dennegang til Sandefjords fjorden og hadde stor tro på at det her ville være garantert fisk. John birger fikk oppleve hvordan sjøøretfiske er her på østlandet og ikke bare at det er kanonfiske oppe i Hallinghal. Mye kos fra en  veldig sosial gjeng som gjorde helgen min til noe annet enn en normal hverdag som bare jobb og stress…

Stor fisk ja…..lurer på om det stemmer

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s