Høstdugnad på Vindfjell 23 okt. 2011

Årets fiskesesong er over her på Vindfjell og det er duket for dugnad for å få båtene opp på land før snøen kommer! Ørretgruppa til SJFF er blitt ganske redusert etter at vi ikke kultiverer vannene mer fordi Treschow skulle ta over denne jobben Ørretgruppa har utført siden 27.05 1953. Tore, Svein, Ole Petter, Espen og undertegnede fikk hjelp fra Frank, Vidar med sønn og jobben i seg selv er gjort unna på 90 min. Været var også med oss denne dagen blandt alle regnfulle dager. Noe flaks må man jo ha, og oppe på Svartvannsetra hadde Anne og Anette rigget til med kaffe for sultne kropper. Grillpølser, brus, kaffe og matpakker kom godt med og ungene hadde nesten ikke tid til å spise. Bjørn-Martin som er elstemann koser seg fremdeles her oppe og fra å være en ungdom, ble også han brått revet inn i lek og hyttebygging. En hyttebygging som har pågått sikkert i 20 år i ett og samme tre, der man river og bygger opp igjen. Fantastisk herlig at ungene har en god tilknytting her oppe. Skagerakk Energi driver arbeid med demningene i nordenden av Langevann for å tette demningen. Dette har pågått lenge nå, så vannene ligger fremdeles lang under normalen, så blir spennende neste vår når vi ser resultatet av nye demninger og hvor høyt vannet blir.

En koslig og fin avrunding på denne sesongen her oppe på Vindfjell og alt er nå klappet og klart for kuldegrader og snø…….

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s