Sjøørretfiske på Storøya november 2011

Det er søndag og vi hadde bestemt oss for en tur på Storøya for å prøve litt sjøørretfiske. Vi er: Ragnar, Leif Erik, Tom Werner og sønn, samt undertegnede. Problemet vårt var «Berit». Hvem er så denne Berit? Jo det er navnet på denne stormen som herjer Norge disse dagene. Berit hadde også vært i Sandefjord og det var enormt høy vannstand nå, ja for ikke å snakke om vind da!

 Men det er jo derfor vi valgte Storøya ettersom denne har flere bukter som både er sør og nordvendt og derfor passet utmerket på en forblåst dag som denne søndagen. Vannstanden derimot var det lite å gjør med og der vi hadde vadet tidligere var det nå umulig å vade. Det ble stort sett fiske fra svaberget, hvilket også går greit, men det er jo mer spennende litt lengre ute. Tom og ”guttungen” hadde tatt med seg noen vedkubber slik at pølsebål ble tema. Det ble ikke rare fiskene denne dagen, men en hyggelig tur, som vanlig.

Mandags ettermiddag var jeg en raskt og kort tur ute på samme plass igjen for å prøve igjen. Det ga meg resultat, men det var 3 av ørretene som var mer lik en stor skiftenøkkel enn fisk. Småsei var også på plakaten denne ettermiddagen, men det var ikke det jeg ville ha! I det mørket la seg over Sandefjord bet det på en prikkefant på 720gr. Grei kondisjon og en ørret som ikke hadde gytt og heller ikke skulle gyte i år. Små lenker av rogn, så denne ble til middag for 2 når jeg kom hjem. Nystekt sjøørret med mandelpotet og Sandefjordsmør! Takk for maten ja……

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Sjøørretfiske på Storøya november 2011

  1. Nils B. G. sier:

    Flotte bilder som vanlig, men hvor var Berit?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s