For mange fluebokser!?

Våren har deffinitivt kommet, men ennå er det rimelig kaldt om morgenene men alikevel så er det blitt isfritt flere steder her i Sørnorge hvilket betyr at det var på tide å finne frem fluevest og fluene. Til min store forbauselse oppdaget jeg at jeg hadde litt i overkant mange bokser, så opprydding og sortering ble et must! Ennå ender jeg opp med for mange……

Kanskje det er noen der ute som har noe skikkelig fornuftige bokser som er dype nok for tørrfluer og små nok for fluevest??

 

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fluer til brunørret og sjøørret og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til For mange fluebokser!?

  1. JB sier:

    Veldig mange fine bilder på bloggen din, og med turrapporter så får man utvilsomt lyst til å komme seg ut på tur! Keep on!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s