Øyvannet 2.mai 2012

Årets første tur ut i skogen med tørrflue! Jaggu deiligt å kunne komme seg avgårde etter jobb når gradestokken viser 21 grader så tidlig på året. Ragnar og Tom skulle også komme, men var noe senere enn meg, så jeg fikk god tid til å se meg godt om. Da jeg kom opp var det mye liv ute på vannet! Det vaket og jeg fikk en smule stress over meg, helt til at jeg fant ut at det ikke var fisk, men frosk. Solen stekte godt og insektene var også våknet, men ennå er det for tidlig her oppe. Øyvannet ligger på 177 m.o.h så det er sikkert ikke lenge siden isen har gått her oppe. Da Tom og Ragnar kom opp hadde jeg sovnet i lyngen og våknet brått opp til Tinka som snuste meg i ansiktet.Det er en befrielse bare å være ute i naturen uten å måtte skulle et eller annet!

Mer fiske ble det og Tom gikk turen rundt Øyvannet på jakt etter å sette Ragnar og undertegnede ut av spill, men slik ble det heldigvis ikke til tross for noen vakende fisker på slutten. Heldigvis var det noe annet enn fisk å spise, for om ikke ville vi sikkert hatt sultet til døde…..

Da vi var forsynte og på vei tilbake, dukket Laila og datteren opp. De var på vei til oss! En lang biltur litt rundt om p.g.a litt trøbbel med navigeringen, gjorde sitt til at vi måtte ta en liten pause på vei ned, slik at jentene fikk hvile litt føre det var retur ned igjen. nestegang Laila….nestegang! !

En fin kveld med godt vær og lufting av #4´stangen 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s