Årets første prikkfisk

DSC_2411DSC_2417Det er 3 måneder siden jeg sistgang hadde fluene i saltvann og de var tørre! De var så tørre at de måtte spyttes på for å få dem til å synke under. Det har florert med fiskeskrøner de siste dagene om mengder med fisk. Han som selv er mest flau over den tøffeste historien, er han som selv kroken 25-26 sjøørreter i går, da et større flak med sjøørret kom sigende inn i en av fjordene her i Vestfold. For dem som har fulgt med på: http://www.saltflue.com , har sikkert fått med seg at det er bra med sjøørret nå! Det har jeg også, og derfor gikk turen rett ut etter jobb for å prøve meg litt. Fremme møtte jeg forøvrig også storfiskeren selv, Frode fra Saltflue.com.

Det virket lovende ute nå, for det var jo sol fra skyfri himmel og vannet var på vei opp igjen etter lavvann, men vinden kom sakte med sikkert sigende innover fjorden fra syd, hvilket gjorde det litt for kjølig til at det kun var en fryd. Typisk! Frode hadde som sagt hatt et eventyrlig fiske som han har skildret her: http://www.saltflue.com/hajo/ og var ganske overbevisende om at det var rød tangloppe som var tingen! DSC_2419Jeg fisket selv med en oransje tangloppe og fikk 3 mindre sjøørret godt kroket, men ingen av dem var noe å skryte av, mens Frode fortalte at han hadde fått 5 prikkefisker. Jeg forsøkte meg litt til etter at denne fiskehaien hadde tuslet hjem, og satte på en Vaskebjørn av varianten med Polar Bjørn som er bundet av Roy Atle. DSC_0023

Med motvind i trynet og grisehaler som lagde opphengsknuter ikke engang Staffan klarer, banket det på en kamerat som var sprek og veldig aktiv. Fine hopp og gode drag i fluelina avslutet denne ettermiddagen som ga meg god mersmak til å muligens bytte spinningsykkelen ut med fluestangen 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Årets første prikkfisk

  1. Lars-Øystein sier:

    Det er alltid bra å bytte ut spinningsykkelen med fluestang 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s