Sunrise

Det er ikke fryktelig mye som skal til for å stresse meg når det gjelder fluefiske og etter turen for noen dager siden, bestemte jeg meg for å stikke ut å prøve morrafiske før jobben, slik at jeg var på «plass» 08:00. Med friskt mot med alarmen på 05:00, var jeg på plassen før soloppgang denne fredagen og hadde virkelig troen! DSC_2429.2heinckenHva kan gå galt når man tar ting på sparket, jo utstyr man glemmer fordi man ikke pakker kvelden før, og sånn ble det også for meg. For hjemme på kontoret ligger nemlig flueboksen, stappfull av reker, lopper og børstemarker! Et lite sukk var det nå at det sto på en lys reke-imitasjon fra onsdagen, for stangen har ikke vært fra hverandre siden november, men hadde jo liksom tenkt som så at det skulle prøves med en børstemark. Jeg gadd ikke å snu for å reise hjem igjen, men satset heller på at jeg ikke skulle slå av den eneste fluen jeg hadde. Kast nr fem….KAST NR 5!!! En lyd av pisk hørtes, og jeg skjønte lynraskt at dette ikke var noe som helst annet enn en spiss uten flue i enden. Morrafisket var over før det hadde begynt og det eneste som var igjen klokken 06:45 var en fantastisk himmel ildrød av en vakker soloppgang. At jeg skulle være på plass og klar for jobb, var liksom ikke det helt store problemet. Jeg rakk til og med å vekke alle 3 ungdommene i huset! For en tur…

Lørdag´s morgen….vi prøver på nytt ja!

20140315_121052_HDR

Hadde jo en plan….men den havnet i noen glass øl på byen på fredagskvelden, så dagen idag er ikke den samme som jeg hadde en plan om! Til gjengjeld har jeg nå klart kunststykket å vaske den ufattelige oransje vadejakken min da. Var liksom på tide da den neste vokste alger på den, og må si meg fornøyd med ting som fungerer. I tillegg så fikk jeg ryddet opp i jakka og skal sørge for at flueboksen nå kommer ned i lommen igjen! Jaja, paraceten skulle ikke ned i jakken, men kom godt med sånn litt utpå dagen. Kanskje det blir noe i morgen? Søndag er sikkert en god dag å prøve seg på, for da er sikkert hele Norge opptatt med kirkebesøk, reparere kroppene etter en tøff lørdags kveld og rydde i hagene sine… DSC_2445DSC_2444Søndag kom visst etter lørdag, og lørdagen var en dag jeg absolutt burde vært ute og fisket, for utpå ettermiddagen på denne fantastiske lørdagen dukket det opp ei venninne, og dem kan være skumle! Vi endte opp med et aldri så godt glass øl på Sandar Haandverksbryggeri hvorpå den jaggu ble en nr. 2 også. Min bedre halvdel eller hun jeg ligger mest med, hadde bestemt seg for å gi meg en gave, nemlig noen skikkelige ølglass fra dette bryggeriet. Jeg fryktet en ting, nemlig at søndags morgen ville ryke….Å ha med to gode jenter på kjøkkenet hjemme var bra, for dem lagde den beste Lasagnen jeg har spist, og til det så var det jo ikke tvil, det var øl. Søndag du søndag…og jeg som virkelig hadde en god plan, så ender jeg opp med å være sosial og gruslegge mine egne drømmer. Ubrukte fluer, oppsmurt flueline, impregnert vadejakke og barnefri, way to go boy! DSC_2447Sunshine, Sunset, Sunrise…snakkes neste helg 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s