Hentevak

20140505_202718_HDRÅ ta ting på sparket er ofte en utfordring, kanskje rettere sagt et ork, men vær-prognosene de neste dagene melder regn, regn og mer regn, så jeg heiv meg rundt og satte snuten nesten ytterst i fjorden der det er en liten strand og mye vann på utsiden. Bukten ligger i le for den svake vinden som denne kvelden kom fra sør. Det var nok engang veldig lavt og krystallklart vann, hvilket gjorde det spennende å vade rundt også der man ikke har kommet ut før. Flere fisker var høyt i luften denne kvelden og jeg hadde en liten følelse av at dette kunne bli noe å skryte av til spesielt en som reiste hjem fra Yxenøy etter å ha gått tur med sin elskede kone 😉 Etter en liten stund, så jeg mye fisk som var oppe like utenfor og jeg beveget meg bort til området. 20140505_205735Jeg håpet det var sild som ble jaget, men slik var det ikke! Det var småsei som kom innover mot grunnen i store mengder. Det vaket og jeg hadde fast fisk på hvert eneste kast, noe som var morsomt, men det skulle gjerne vært sei av en litt større kaliber! Etter 22 sei ga jeg opp, for det ble lite spenning i dette når det ikke var noe størrelse på fisken. Enten jeg lot flue synke ned eller om jeg dro den så raskt inn som jeg bare kunne, kom sei´n etter og tok den lille reken. 20140505_210906_HDRHentevak fra sei ble også en opplevelse. Ingen sjøørret på denne turen og idag, dagen derpå, regner det, så nå får´n tro at det er tørrflue som gjelder etter vakende fisk…

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s