A wounderful day

….a wounderful day, ble navnet på et av bildene nedenfor da jeg la dette ut på Instagram og det var dét virkelig også denne første lørdagen i desember 2014. 20141206_141846_Richtone(HDR)20141206_142858_Richtone(HDR)Med -4 grader og vindstille, kom jeg ned mot sjøen som var så flatt at solen speilet seg i vannskorpen. Selv om disse 4 minusgradene virket noe kjølig, så varmet solen nok til at jeg virkelig fikk en skikkelig positiv følelse over å ha tatt et riktig valg ved å dra ut med vadebukse og fluestang. I vannskorpen kunne jeg se fisk som var oppe med ryggfinnene flere steder og da jeg nærmet meg vannkanten, forsto jeg raskt at det var mye fisk nærme land. Flere ganger så jeg fisk som ploget utover fra grunt vann og gledet meg virkelig over dette, og det tok ikke mange kastene før det var fisk etter og på! En dyktig fluebinder som jeg var så freidig å spørre om å få kjøpe et parr fluer fra, svarte ja til lage noe helt fantastiske reker. I flueskrinet finner jeg jo reker i regnbuens farger, rosa, grå, hvite, sølv og grønne, men ikke som denne.

Papadopoulos Shrimp20141206_150938_Richtone(HDR)Noen kaller varianten for glassreke, og den er vertfall ganske gjennomsiktig og livlig denne reken som Anastasios Papadopoulos har bundet. Jeg hadde satset på å fiske rundt solnedgang med håp om at fisken skulle trekke mot land, hvilket den også hadde gjort, men det var ikke de største kameratene som sto i kø men heller disse mindre brødrene på 3-4 hg. Fine fisker, men dem svømmer der ute ennå i et håp om å formere seg og gjøre sjøørretstammen ennå kraftigere, kanskje 🙂  Totalt 5 sjøørret ble det denne ettermiddagen, ja ettermiddag og ettermiddag fru Blom, men solen var vertfall under horisonten rundt kl 15:30 og den som ble tatt opp ble gitt bort til en annen lykkelig fisker som aldri hadde prøvd seg etter sjøørret før. Han var så heldig han, at på første kastet hans så banket det på et sølvpil. Snakk om at han fikk blod-på-tann! En veldig fin desember tur ut i frisk luft, knall blå himmel og vakende sjøørret! 20131124_134513_HDR

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til A wounderful day

  1. Leif Erik sier:

    Wonderful shrimps and a nice story! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s