Nyttår på Vindfjell

Minnene noen år tilbake, da stål-isen over nyttår ga oss et fantastisk skøyteføre oppe på Svartvann, Breivann og Langevann var en god faktor for å legge noen dager til «Plassen min» bare noen få minutter fra Sandefjord og med oss på lasset denne ettermiddagen var Monika og Morten. Anine og Robert hadde også en plan om å tilbringe nyttårsaften oppe på Vindfjell, men dukket opp dagen etter. Da vi kom opp mandagen i romjulen, lå setervollen hvit og vakker der den ble lyst opp av månen. Det var mange forventninger for denne uken, både med tanke på skøyteisen og været på nyttårsaften. DSC_0031DSC_0041

Få ting er bedre å kle seg riktig å nyte frisk luft, så i mørket fyrte vi opp i en bålpanne og fant en veldig hyggelig tone rundt benken utenfor Svartvannssetra, der tonen var lystig som om det skulle være midt på en sommernatt. Dagen derpå da den verste røyken hadde lagt seg bar det avgårde igjen, ut på dagstur. Å være så heldige med været er i for selv ingen selvfølge, og ingenting er bedre enn å kunne kose seg med sol, noen få minusgrader og et aldri så lite bål, da er vertfall jeg fornøyd 🙂

20141231_135009_Richtone(HDR)På selveste nyttårsaftenen satte vi kursen nedover Mathiaskilen og fant en fin plass der vi ble sittende helt til solen forsvant bak åskammen. Her var det duket for en god flaske Cava som vi hadde fått med oss hjem fra Cavafabrikken Codorníu i Barcelona denne høsten 2014, hvilket jeg faktisk anbefaler å legge turen innom fabrikken ca 50 min utenfor Barcelona, om man reiser til Barcelona. Vel, her ute i skogen ved det islagte vannet, rigget vi 6 oss til med bål, god lunch laget av Morten, kaffe med tilbehør og da en 12 måneds Cava. Hvor mye mer kan man forlange av den siste dagen i 2014? DSC_0084DSC_0033Gode venner, godt drikke, varme, mat og en sol som satte en kjempefin ramme rundt turen, så takk for godt besøk! Dagene etter gikk til både isfiske etter ørret og tryte, og skøyte tur ned til Ole-og Føbes hytte nede i Langevann der vi trengte oss frem for en god runde med Fantasi, som forøvrig gjorde det ennå mer spennende å spenne på seg skøytene igjen kl. 01:00 på natten og komme seg oppover isen i måneskinn uten å falle (hvilket ikke lot seg gjennomføre). DSC_0136En fin uke på Sandefjord Jeger-og Fisker Forenings hytte på Vindfjell som sent vil glemmes og takk for alle rundene med kort-og brettspill! Godt Nytt År

 

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Nyttår på Vindfjell

  1. Per Otto sier:

    Godt Nytt År Heiko og Anne 🙂

  2. Friluftsloffer`n sier:

    Ser ut som en flott nyttårsfeiring. Godt nyttår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s