Krampetrekning i regnværet

Værgudene hadde spådd et lite opphold i regnværet denne uken, og det var lagt til lørdag og søndag. En alle siste tur ut til Svenner for dette året, og av alle så dukket Jørn Einar opp sånn i skumringen og ble over til søndag. Noen bilder helt på tampen og takk for i år Svenner….

Om B. Heiko Heincken

Bjørn Heiko Heincken er mitt navn, er født i ´74 og oppvokst i Sandefjord i Vestfold. Jeg er pappa til Bjørn-Martin som er en ´98model. Gift med Anne og bor sammen med hennes 2 barn Ruben og Emmeli. Jeg er utdannet Elektromontør Gr. L (elektriker) og jobbet hos Ditmar Enge AS siden 1992 er jeg begynte som lærling. Tok Teknisk Fagskole i Horten innenfor Elkraft i 2006, jobbet i Prysmian Group fra 2007 til 2012 og er i dag ansatt i Wavin. Ellers forsvinner mye av min fritid til foto og fiske som er blitt mine 2 hobbyer. Håper du finner masse interessant her inne på mine sider. God tur!
Dette innlegget ble publisert i Saltvanns livet og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s