Svenner

Flere har tatt opp båtene og avsluttet båtsesongen og dermed er det fritt frem for oss andre som nyter høstdagene. Rydding og bortkjøring av halve garasjen og kjellerbod på fredag, men klarte ikke la være å tenke tanken på sjøvann og båt-tur!

Helge og Grethe hadde ikke våknet ennå der jeg kom inn i fyrbukten og fortøyde ca. kl. 8 på lørdags morgenen. Frokost og morgenbad før kl. 9 den samme morgenen må jeg vel si meg fornøyd med. En fantastisk lørdag med sommervær og 17,5 gr. i sjøen ennå 🙂 Hroar og Kirsti vartet opp med hjemmelaget blåskjellsuppe og med i selskapet dukket også Nina og Osmund, som hadde jomfruturen med ny båt. Takk for en knallfin helg 🙂

(klikk på bildene for full størrelse)

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Saltvanns livet og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s