Hengekøye turen

IMG_0592Å overnatte i hengekøye, det er noe alle andre gjør det! Sånn har det vært frem til nå, for Ole Petter inviterte til en tur med fluestang og overnatting på Grubesand, i hengekøye.  Det hadde jeg ikke og var vel bestemt at jeg sover i telt! Nysgjerrigheten-lenge-leve, for på Skitt Fiske traff jeg Osmund som skulle kjøpe seg en hengekøye og brått var det gjort! Klart jeg skulle sove i hengekøye…hehe 🙂 Har aldri ligget i en hengekøye og for å forklare mitt behov av å sove i en god seng kort, så var jeg etter handelen meget skeptisk til dette prosjektet jeg nå hadde bestemt meg for. På parkeringen dukket også Ole´s bror opp Espen som også var på tur for å hilse på gutta, og ute på motsatt side av bærsjebukta møtte vi Osmund og Ole Petter som hadde fisket seg litt rundt, men (heldigvis) ikke fått noe fisk ennå. Om noen tror bildet av OP er oppstilt, ja så er det jo det, men herreguuuud å mye man har med seg for en natt!Ettersom vind og sol ikke var helt optimalt i den bukten, ble vi enig om å tusle tilbake til hovedstranden for å slå leir der, da det ikke var noen andre der. Etter å ha strekt opp den nyinnkjøpte hengekøyen, noe som var mer forseggjort enn jeg trodde fisket vi oss over området da plutselig Ole Hjalmer og Svein dukket opp! Gud å koselig å treffe gjengen igjen, for lengesiden jeg har truffet gutta. Osmund hadde lest at vi skulle ta med en kubbe for å brenne et sikkert og trygt bål og det hadde han til-gangs! En STOR kubbe med kaffeskår hadde han gått rundt med og jaggu ble det hygge i fjæra der det kun var rullestein og ikke annet som kunne ta fyr, da det er bål-forbud. Men selv om det er bål-forbud, er det lov å tenne bål dersom man gjør det utenfor vegetasjon som kan brenne. Kan sitte å glane på rennende vann like mye som et bål som brenne i timevis, for det er ganske så fascinerende! Etter noen små grønne og noen litt «skærpe» var det kvelden og alle utenom OP og jeg hadde reist hjem, så da var det å begi seg ut i det uvisse og håpe at dette tema HENGEKØYE ville gi meg noe annet en en våken natt. Jeg skal innrømme at dette var virkelig en kjempe opplevelse og ligge opp fra bakken med liggeunderlag og kunne stirre på stjernehimmelen. Null stress og etter hva OP sa, så startet sagbruket opp relativt kjapt. Kanskje det var den «skærpe» som gjorde underet?

Våknet opp i 2-3 tiden og utsikten var ikke noe å klage på da heller, så våknet jeg i 6-draget like før soloppgang, noe som jeg tror er en av de deiligste opplevelsene jeg har hatt! Soloppgang, yrende fuglesang, frisk luft og den fineste utsikten utover et speilblankt hav. Ganske så nærme en orgasmisk opplevelse ja 🙂 Etter å ha tømt fantasien og nytt denne oppvisningen av Norsk natur, hoppet jeg i vadeutstyret og fisket meg bortover stranden i håp om at det skulle bite på en sulten sjøørret, men neida, kan jo ikke få alt på en morgen.Etter frokost var inntatt fortsatte OP og jeg noen runder før vi pakket og var begge enige om at dette var en bra ting å gjøre. For meg var det en kjempe positiv opplevelse ettersom jeg ikke har tenkt at dette var bra for ryggen eller at jeg skulle få sove. Gleder meg allerede til nestegang, for det var noe spesielt…

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hengekøye turen

  1. helgeri sier:

    Herlig innlegg. Hengekøye er digg det. Satser på den blanke er litt mer bitevillig neste gang. Ps! Kan anbefale å kjøpe myggnett til køya. Sort om mulig da det ikke ødelegger for sikten. Hvitt blir det skinn i. Hyggelig det fortsatt er liv på siden her. Mvh Helge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s