SAP&Excel vs. Sage#6

Lengesiden jeg skrevet noe her inne og det jo ikke bra, men månedene flyr raskere enn man rekker å reagere! Idag er det onsdag 19 februar og det er vindstille og solskinn! De siste 2 ukene har det blåst rundt 20 m/s og vært stormflo 3 ganger alt dette året, så endelig var værmeldingen slik at man måtte runde av arbeidsdagen 2 timer tidligere 🙂 Jeg tror jeg satte frem Sage´n i oktober og hadde en plan om å fiske litt i høst….i romjulen….i nyttårshelgen, men neida for sånn ble det bar ikke, så har heller ikke været vært så fenomenalt godt heller. I tillegg har jo jobbsituasjonen endret seg noe inn i hel… etter at jeg mangler en salgssjef! Excel, SAP, års-avtaler og andre ting jeg ikke pleier å bruke tid på har blitt tema i tillegg til den «vanlige» reisingen rundt til den beste bransjen i Norge, nemlig e-verks-bransjen! Vel, nok om jobb, for det var akkurat den jeg stakk fra 2 timer denne ettermiddagen og dro med vadebukse, fluestangen og 2 boller med rosiner. ja, for rosiner MÅ det være! Kan´ke spise boller med sjokolade! Turen gikk ut til Langø og vannet var fremdeles høyt etter de siste 2 ukene med stormflo. Brunt og grumsete, men vindstille og solskinn var det så hva mer ønsker man seg? Jaja, er vel feil å si at man ikke vil ha fisk som røsker og river i fluesnøret, men herregud å deilig det var å komme ut i frisk luft med en sol som varmet ansiktet! Ble ikke mange kastene her ute for ble sittende å nyte noen fugler som sang i skogen og roen rundt meg. Dette er akkurat det som det handler om: lade batteriene 🙂 Mens jeg satt å koste meg fikk jeg se flere vak rundt holmen jeg hadde vadet ut til og det var som et børseskutt i rævva på meg der jeg spratt opp og fektet med den røde fluestangen etter fisk som gikk i vannskorpen.

Ble det noe, tenker du nå, men neida, det gjorde ikke det 🙂 Solen forsvant bak skogholtet og brått gikk det fra deilig vår-vær til kjølig luft. Vannet hadde igjen steget endel fra jeg kom ned hit på Langø, så kanskje like greit å flytte på meg. Garantert ganske kjiip følelse å måtte overnatte på den lille holmen 🙂 Da jeg selvsagt hadde fått av vadebukse, fleece-buksen og var kledd for Rema1000, fant jeg på at jeg selvfølgelig ville sjekke ut Langeby i solnedgangen da klokke kun var 16:30. På-med klær-av med klær og igjen på-med-klær og vips var jeg på nytt klar for en god 45 minutters økt før det for alvor ble mørkt ute. På Langeby var det klart vann og helt andre fiskeforhold! En kar sto med akterspeilet i været og renset fisk, så jeg fikk store forhåpninger om at det ville lugge litt i kjeppen her i Sandefjordsfjorden.

Knall blå himmel og ganske så bleike også her, men det ble ikke noe fisk heller. Kommer vel ikke som et sjokk, men det hadde jo vært litt kult å kunne skrytt litt at jeg bare dro ut å fikk fisk *LOL* Også her ble jeg sittende å nyte det fine været og det er jo ganske kontraster når det i mange dager har vært et satans møkkavær og plutselig klinker til med april/mai vær. I det solen virkelig takket for seg fikk jeg se hva den karen borte på stranden hadde sløyet! Det fløyt silde-hoder og fiskeslo, så tipper det blir en bra fest for renovasjons-gjengen etter at jeg reiste. Men fra Excel-ark til Sage #6 med blå himmel, var dette en fin-fin ettermiddag og ja, jeg gleder meg alt til neste tur….

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til SAP&Excel vs. Sage#6

  1. leifel sier:

    Herlig Heiko! 🙂

  2. Thomas sier:

    Kjekk lesing Bjørn! Flotte bilda!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s