Vindfjell 10-12 Februar 2012

Ny tur til plassen jeg er glad i ! Nok en helg skulle tilbringes på Vindfjell, denne gangen sammen med Thale og Emil som ble med oss opp for hyttekos og tur ut på isen. Kuldegrader er fremdeles tema her oppe men heldigvis hadde det ikke kommet særlig mer snø enn for 2 helger siden. Snøen lå vakkert oppe i fjellsiden opp mot Vindfjelltoppen der den solet seg på grantrærene.

Svartvannsetra var også pyntet og klarte å kapre noen minutter av min tid. Alltid spennende å komme opp å se om man ser ting annerledes enn sistgang, men så er det jo noen som mener jeg er i overkant ivrig da…

Vel, ute på isen møtte vi våre faste venner som også har skaffet seg bopell ved Langevann. Thale og Emil ble fort giret av det å fiske når man kunne sitte over et hull der fisken svømte under. Personlig så har jeg ikke noen god erfaring med isfiske her oppe, så å være realistisk ovenfor ungene var greit så forventningene ikke tok av fullstendig. Alikevel var det ungene som var mest ivrig mens vi voksne skaffet ved og fyret opp et godt pølsebål for sultne sjeler.

Rundt midtnatt var også ting som tok min oppmerksomhet. Stjerner fra en klar himmel avslørte mye da jeg fikk se bildene i etterkant. Vakkert fargespill med mange detaljer ble resultatet.

Ole og Martine hadde tatt turen oppe på Viddaseter. der var løypene nypreparerte for Vindfjell løpet som går årlig. De avsluttet med en pause hos oss der Espen, May Trude og William også koste seg til bålkos.

Med solskinn, isfiske, pøslekos og masse hygge var det kun en gutt som fikk juvelfisken opp av ishullet. Emil trakk det lengste strået denne turen hvilket fikk han til å ville opp mere å fiske. Moro når de yngre får fisk og selv om han ikke ville spise den, gir dette mersmak også for ungene. Emmeli gjorde rett på den bålstekte ørreten og koste seg! Nok en herlig helg på Vindfjell er over og snart er det gaustablikk 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s