En anelse mye vind….

Været skulle jo være bra og det var meldt lite vind, så det skulle liksom være opptimalt for litt sjøørretfiske og turen gikk til Vikerøya utenfor Tjølling. Da vi kom ut blåste det småjæ…. hvilket vi ikke var helt forberedt på så det ble noen kast uten å merke noe spesielt. Etter bilde å bedømme er det kanskje en grunn for at vi ikke fikk noen ørret, men vi endte nå hvertfall å reise avgårde igjen med kurs til Lillevik i Larviksfjorden.

Lillevik ligger nordvent, så her burde det være bra mendte vi! Ikke mer enn at vi hadde kommet ut, dreiet vinden og satte oss ut nok engang. Frokosten var vel det eneste man kan skryte av og Tom har nok engang lagt lista for hva man tar med på tur.

 

Ja han Tom er jo en villmarkens mann og er rett som det er på turer med noen hukjønn…og sin partylavvoo… Ragnar derimot hadde mer enn nok med sine ORDINÆRE grillpølser 🙂 Ut på tur, aldri sur!

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

4 svar til En anelse mye vind….

  1. septic sier:

    Great article . Will definitely copy it to my website.

  2. Donna sier:

    cool!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s