Ettermiddagsturen til Badenakenvannet

Morten og jeg ble brått enige om at vi skulle dra til Badenakenvannet, eller vertfall i det samme området da for å prøve lykken en ettermiddag. Da vi vel kom frem og satte oss ned for å ta en pustepause og en sjokolade, ble vi enige om å prøve noen litt hemmelige vann et sted her nede i Kragerø……Ja, det var i Kragerø tror jeg vi var!

Været var ikke så ille og solen skinte innimellom noen få drypp fra himmelen. Både knott og mygg var aktive nå som temperaturen hadde steget litt. Det var ikke mye vaking denne ettermiddagen, men en og annen satte fart i kastingen. Morten kroken en fin ørret som gikk at-og frem foran han og gutten var sikker på at dette var en 30cm fisk! Da han omsider fikk hovet den, viste det seg at den var 40 cm og veiet 650gr. hvilket var en pen matfisk. Ikke det at Morten har begynt å spise fisk, å nei da, men denne skulle kona få! Bra mann!!

 

 

Etter noen timers fiske og delvis på vei tilbake stoppet vi opp like ved E-18 for å prøve noen kast til før veien gikk tilbake til Sandefjord. Det var helt stille på vannene og det eneste som røret på seg var noen vårfluer som fikk lov å padle rundt alene. Merkelig rart i grunn at dem ikke ble tatt. En flott tur med Morten som bør gjentas…

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s