En anelse høst på setervollen….

Bare en liten hilsen fra Vindfjell der vi brått ble mange med felles utgangspunkt! Tore og Svein er jo 2 seternisser som ofte er der oppe, men Ole Petter hadde også tatt en langhelg her og hadde tilbragt 9 timer på vannene med fluestangen. Anne skulle også blitt med opp til Svartvannssetra sammen med Tom, Laila og meg, men hedde dobbelbooket seg, så jeg måtte klare meg en hel kveld alene. Jeg overlevde så vidt! Leif Erik dukket også opp i det mørket tok tak i kvelden og vips var det liv på gamle setra med både historier og latter. Lørdags morgen var det en kald og sur vind fra vest og det blåste også, så de fleste stakk til skogs foruten Leif Erik som brukte muligheten å slappe av litt ekstra siden det var lørdag. Utpå dagen dukket Anne opp og hun hadde med seg middag! Fårikål og poteter sto på menyen ble tilberet på vedovnen. Fårikålen kunne man lukten godt på utsiden også, og hunden til Tom, Tinka, gikk nesten i dekning ettersom hun tydligvis ikke var særlig opptatt av sauer… God mat og litt drikke satte kroppen ut av spill og det ble tidlig kveld for de fleste. Søndagen var det tur ut med fluestang, kaffe og noen litt ekstra gode Chorizo pølser som ble svidd av i panna på bålet. Mye fisk ble det ikke å skryte av for meg på denne turen, men hørte at Ole Petter, Tom, Tore og Svein hadde fått flere. Fin og deilig helg på en av de vakreste plassene i Norge……

Anne og jeg avsluttet dagen med en liten runde utpå vannet med Snekre Snella sånn bare for å ha kjørt motoren henne engang.

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer, Vindfjell og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s