Havblikk og soloppgang

Fristelsen fra gårsdagen ble for stor så vekkerklokken ble stilt på 05:00 ettersom det var soloppgang ca 06:00.

BryggenSunriseJeg ville lengre ut enn Østre Nes, så turen gikk ytterst i Larviksfjorden, sånn sikra da. Etter å ha parkert bilen og sekken var på, oppdaget jeg én ting som manglet med……jakke!! Av en eller annen grunn er det nesten alltid noe. Er jeg blitt år-forkalket? Vel, da jeg kom ut til vannet oppdaget jeg at det var bukten var isdekket. Lavvann var det også, så hva annet kunne nå gå mot meg? RekeDet var krystallklart vann og kaldt, men da solen tittet over Ula, fikk jeg også litt varme ettersom det var -6°C der ute. Kun 1 Horngjel og en litt tynn sjøørret ble dagens fangst, men igjen så var det deilig å få være ute på morgenkvisten med 2 brødskiver og en kopp kaffe…….Screenshot_2013-03-25-10-19-00

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Havblikk og soloppgang

  1. Morten Holar sier:

    Kjenner meg så igjen. Stress nivået når man skal ut på årets første fisketur. Glemte selv fluesnella til stanga mi når jeg var ute.. Og måtte ta til takke med ei slukstang. Men en hærlig dag ble det uansett.
    Skitt fiske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s