Palmesøndagen i 2013

Susebukten24.03.13-7Susebukten24.03.13-8Sist gang jeg skrev noen ord her inne var i høst da jeg hadde vært i Ruskeskrittelven. Det er 5 måneder siden og etter oppussing i hjemmet, var det endelig mulighet for å komme seg ut på morgenen sammen med fluestangen og kameraet! Knall blå himmel og kun -2°C gjorde gleden ennå større! Totalt på sparket hadde pakket jeg fotobagen sammen og dro med meg flueboksen og et stort smil, og satte snuten mot Østre Nes. Jeg var spent hva som ville møte meg når det gjaldt is etter flere dager medSusebukten24.03.13-1 minusgrader. Da jeg kom ut, var det kaldere enn hjemme og iskald nordavind gjorde det heller ikke varmere, men så ligger jo Østre Nes syd vent så det var liksom greit.

Susebukten24.03.13-6Susebukten24.03.13-3Det var helt fantastisk deilig og befriende og komme ut i friskluft igjen og bare kjenne herlig frisk luft og roen rundt meg. Ender og måker kranglet litt om matfatet, og svanene padlet rundt som noen dominerende store tullinger for å jage bort alt-og-alle, inkluderende den ene fiskeren som hadde tatt turen ut. Vannstanden var lav og med krystallklart vann innså jeg vel at dette ikke ville gi det helt store utslaget av sjøørret, men til og være årets første fisketur, var dette verdens beste start! Da i tillegg AnneSusebukten24.03.13-2 dukket opp, som hadde bommet skikkelig og egentlig var på vei til Tønsberg fordi hun trodde det var mandag, ble også en prikk over denne berømte «ién». Hun vet også å nyte øyeblikkene som er og det betyr at jeg også gleder meg til å dra på telttur sammen med henne til sommeren.

Det er også flere ting ved turer som er fint, nemlig den jobben jeg nå i skrivende stund har. Det er kos å sitte her med en kaffekopp og legge ned noen ord som jeg og «han» derre Nikon deler. Dette er mitt liv og jeg nyter det…….

Susebukten24.03.13-5

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s