Der sjøørreten lever….

….finnes det mange ivrige morgenfugler! Eftang1Svenner00:51 var klokken da jeg satt i bilen på vei ut. -8 kalde, men likevel var jeg optimistisk til morgenen og ingen kan si at jeg ikke har benyttet kjangsen disse morgenene i påsken! Buktene lengre inn ligger ennå is dekte, så jeg satset ytterst i havgapet der Svenner fyr lyser så fint i mørket. Det var kaldt!

Sandorm

Det var så kaldt at jeg holdt ut 20-30 minutter før fingertuppene frøs til is, sånn kjentes det vertfall ut. Litt varm kakao gjorde underet og da jeg fikk igjen varmen dukket også solen over svaberget. Det var absolutt ingen tegn til aktivitet. Ikke så jeg fisk etter og ikke var det noe liv i vannet.

 

BørstemarkJeg er veldig usikker, men det jeg trodde var Børstemark, sies å være Sandorm, men jeg vet egentlig ikke hva forskjellen er? Uansett nok en fin start på dagen som sikkert vil prege resten av dagen 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s