Siste påskedag på jakt etter sjøørreten….

PANO_20130401_073148Yxenøy 01.04.13-2Det er fremdeles vinter og kaldt og derfor ligger fremdeles tykk is i buktene også helt ytterst i fjordene. Det er 2. påskedag eller som det heter på engelsk, Easter Monday, og den siste fridagen føre det er jobb igjen. Jeg har ikke hatt lyst å fiske inne i bekkmunningene rundt i Vestfold og derfor trekt meg lengre ut i fjordene i håp om å få litt større og blank fisk, men det har ikke lykkes og heller ikke denne morgenen ble det noe godt resultat. Yxenøy er jo velkjent område og til og med her ute lå hele Truberstranden med så tykk is at jeg kunne gå lagt ut.Yxenøy 01.04.13-5IMG_20130401_091503De fleste andre buktene var isfrie, men også her var det litt sørpe is fra nattens kuldegrader.

3 mindre sjøørret var det som så dagslyset  men som igjen fikk svømme videre. Det er fantastisk deilig å være ute på morgenen selv om man ikke kommer hjem med den største fangsten og kanskje den tøffeste fiskehistorien om den store som tok fluen så det skvalpet så kraftig i vannskorpen at hele fjorden lå tørr.  Tror at det smeller til om noen uker om solen tar tak og luften blir noe varmere, for det har ikke vært en eneste Børstemark å se, så den som venter, venter trolig ei forgjeves……

Yxenøy 01.04.13-3

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s