Spontanovernatting ved Breivann

PANO_20130519_195901

IMG_20130519_204302Etter noen fantastiske dager rundt 17.mai med sommervær vi ikke hadde forventet og en temperatur som viste 26 grader i skyggen, satte Anne og jeg nesen mot Nina og Tony, på en ganske så spontan tur! Vi pakket med soveposer og telt og kjørte på en liten tur. Overnatting satset vi på rundt Vindfjell traktene, og slik ble det. Det jeg IKKE hadde sett etter, var været fra søndag til mandag! Av en-eller-annen grunn ble jeg revet med av det fantastiske sommerværet og glemte det jeg alltid pleier, å sjekke væreprognosen før jeg drar på tur. På ettermiddagen etter vi hadde kost oss masse ved hytten til våre venner, mørknet det til!

DSC_0032DSC_0035En fargerik og kraftig regnbue viste seg også ganske nærme og fremdeles forsto jeg ikke hva som var i vente! Mens vi begynne å spenne opp teltet, hørte vi noe skikkelig sprutplasking, og vi rakk nesten ikke å snu oss og komme oss inn i bilen før regnværet raste mot oss og ga oss kveldens første regnskur! Først da sjekket jeg YR. En telefonsamtale med Ole gjorde meg også bevisst at vi hadde noe i vente denne natten, og slik ble det!

DSC_0047Det var et flott skue på himmelen, noe som gjorde resten av kvelden perfekt! Mye vakkert av fasonger også er det å finne, når man legger seg litt bakpå og nyter himmelens spill med skyer og sol.Det var til og med sendt ut varsel om 17-30mm nedbør og jeg tviler ikke om det kom 50mm. Det ble en lang natt på meg med lite søvn, og i en melding på facebook sto det: sliter du å sove når det regner ute? Ja, det gjorde jeg denne natten, for jeg var sikker på at det kom til å bli gjennomslag på teltet, men det holdt tørt! Denne morgenen pakket vi raskt sammen og satte kursen til Ole og Føbe sin hytte, der vi fikk servert kaffe og et godt smil. Fin tur, men jeg fortsetter å sjekke værmeldingen før turene 🙂PANO_20130519_221653

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Spontanovernatting ved Breivann

  1. Læffa sier:

    Deilig å ligge inne i et tørt telt når det virkelig plaskregner på teltduken ute. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s