Siste stikk fra Ruskeskrittelven

DSC_1769DSC_1778Med gode minner fra i fjor da jeg spontant reiste opp til Ruskeskrittet og hadde en kjempeopplevelse, ville jeg prøve lykke i høst også! Ole Petter, Tom, Leif Erik og undertegnede satte snuten sørover og hadde nok noen forventninger til disse dagene i elven. Da vi kom til elven, ble det et vemodig møte. Elven var superliten og det knapt nok vannføring. Noen av elveløpene var helt tørre så her gjaldt det å finne plasser som lagde plass for evt. fisk! Selv om det regnet var det liksom ikke nok for at det skulle stige noe spesielt. Fredagen gikk uten å se vak og derfor heller ingen fisk, så vi håpet på at lørdagen ville gi oss litt varme slik at det kunne bli litt fart i insektene og vakende ørret. Slik ble det, og alle 5, inkludert John Birger, fisket påvakende fisk.

20130907_135817

DSC_1799Selv om vi ikke fikk de store som tidligere i sommer, er det ufattelig lite som skal til for at man kan storkose seg i en fantastisk ørret elv. 4 mindre tasser ble lurt, men totalsett så lurte ørretene oss og svømmer fremdeles rundt i Ruskeskrittelven og om mulig vokser seg fin og stor. DSC_179420130908_124441_HDRDSC_1781Ikke den aller lengste historien fra meg dennegang, men noen bilder ble det av vakker norsk natur fra en sosial og god helg på alle mulige måter med fiskevenner jeg trives med som trolig avrunder tørrfluesesongen 2013…

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s