Vinteren inntar Vindfjell

DSC_0031DSC_0014Det er 20. oktober og etter en fantastisk fin sommer etterfulgt med en tørr og god høst, kom den første snøen på Vindfjell idag. Det var planlagt dugnad denne søndagen og vi var avhengig å få med litt folk for å dra opp treprammene slik at vinteren kan ønskes velkommen. Kvelden før var dekket for kos rundt bålet med noen gode skrøner fra bl.a. Ruben. Senere endte vi opp med 4 timer Monopol. Dette fungerte uten problem og ungene koste seg med litt «gammeldags» familiekos 😉

DSC_0043

Ettersom vi hadde med oss folk opp på Sørbu, sov Anne og jeg på Svartvannssetra. Det kan merkes at vinteren er i anmarsj, for søndags morgen var det forholdsvis kjølig ute og det var meldt om snø denne morgenen!

Tore, Ole Petter, Ole Hjalmar og undertegnede fikk hjelp fra Joel som også var på overnattingstur sammen med Anne og takk for det. Båtene er forholdsvis tunge, så litt mannfolk kraft er å foretrekke

DSC_0057Noen fra Ørretgruppen var dypt savnet(host&hark), men slik er det og skal vi legge litt unnskyldninger/godvilje til, så var det jo snødekte veier, så det var sikkert glatt oppover 🙂 Båtene ble tatt opp og ligger klare i påvente av våren, så tørrfluesesongen på Vindfjell er nå definitivt over for dette året. En god avslutting her oppe på Vindfjell og neste gang jeg havner hit opp, har kanskje Kong Vinter satt inn for fult…

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s