Novemberfiske

eftang1.17.11.13eftang2.17.11.13 Mens det blåse «småjævler» i nord, var det meldt om 10 varmegrader og sol fra skyfri himmel her i sør. Lite vind meldte dem også og det var bleike på vannfilmen tidlig på morgenkvisten denne søndagen da jeg egentlig skulle vært et helt annet sted. Jeg hadde fått et tips fra Morten om en plass lengere inne i fjorden jeg over hode ikke var klar over. Der startet dagen ca halv åtte. Det første jeg ser er fisk som hopper og får følelsen av at dette blir sikkert en kanon fiskedag. Takk for tipset Morten 🙂 Turen gikk videre utover, ytterst i fjor´n, for å komme seg ut til havgapet og la omgivelsene rehabilitere sinnet, noe som er helt fantastisk. Her fikk jeg med meg en deilig og fin soloppgang av de få. Godt å være oppe på morgenen mens mange andre sliter med skallebank og muligens Aquavit-ånde eller en tidlig start på julebordsesongen, der man ennå fordøyer ribben fra i går!

eftang4.17.11.13

eftang3.17.11.13

Tom og jeg hadde blitt enige om å reise ut på morrafiske og slik ble det. Vinden la seg godt rundt 10-tiden og solen varmet ennå bedre der vi endte opp med «som vanlig» et pølsebål til en tidlig lunsj. Er vel ikke blitt én fisketur ennå uten at Tom har insistert på at det skal grilles pølser.Næringsvett har han 🙂

eftang6.17.11.13Jeg så flere fine sjøørret som hoppet klar av vannet og vi hadde flere fisker etter fluene, men det eneste som vi fikk til å ta her ute, ytterst i havgapet, var sei. Sei er sikkert greit å få det, men da må det være større enn de vi fikk. Etter flere timers fiske og noen gode øyeblikk, var det retur og oppsummeringen ble ikke den helt store historien, men tur ble det vertfall.

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s