Kveldstur

20131122_134059_HDREtter ett døgn i Oslo og mye input fra han der Wavin, så valgte jeg å koble av litt og ta med fluestangen ut til havgapet igjen ytterst i fjorden. Knall blå himmel og nærmest vindstille gjorde inntrykket ennå bedre. Gradestokken var riktig så det var -2 i luften, men det hadde vært noen kalde netter, så det hadde allerede lagt seg et tynt islag i buktene og der det vannet hadde stått tidligere. Tanken slo meg ennå sterkere at vinteren nå for fult er på vei med kalde dager, sur vind og snøføkk 😦
20131122_151959_HDR
20131122_150358_HDRDe få minuttene det var dagslys var det utrolig lite som skjedde, ja for utenom Sei´n da som trolig jagde Sild eller annet. Til tider så kokte det i vannskorpen og noen valgte også mine fluer, å det var jo morsomt, men igjen så var det ikke helt derfor jeg var ute. Først når solen var druknet i horisonten begynte det å ligne på noe igjen. Sjøørret som hoppet og gode røsk i fluestangen var det som gjorde opplevelse sterkere enn bitingen i fingertuppene, for nå var det en liten bris og det virket også kaldere. Men hva klarer man ikke for å oppleve litt morsomt sjøørretfiske? Dette var en ettermiddag med mye artige opplevelser der fisken kom etter som en torpedo og hogg til etter fluen så vannet sprutet, til de mer troverdige virvlene etter fluen de siste sekunder før man løfter fluen opp av vannskorpen. Én sølvpil på 7 hg  ble med hjem da dem andre var mindre, men resultatet var en god opplevelse som en fin avrunding på en god arbeidsuke. tror ikke dette var siste tur denne helgen, vi får se… 20131122_154124_HDR

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s