Hyrdestund

DSC_001620140317_061956_HDRKlokken var 03:15 og jeg våknet fordi jeg lurte på hvordan været var, og fant kjapt ut at det ennå var svarte natta! Det er jo natt til mandag og jeg tenkte å ta morrafiske før jobb igjen men denne gang med flueboksen! Jeg kom ut til plassen i mørket og hadde dratt med meg hodelykten ettersom det først var soloppgang 06:37 og siden klokken ikke var mer enn 05:20, var det ganske mørkt. Værmeldingen sa det skulle blåse 8 m/s fra nordvest, så det var lurt å reise til denne speiderplassen som lå østvendt 🙂 Det skjedde lite i skumringen, men da solen tittet frem over åskammen, ble det mer kontakt med fisk. 20140317_074809_HDRDSC_0007Det var ikke de store fiskene som tok, men fisker rundt 4 hg var resultatet og alle 3 svømmer ennå der ute i det store havet. Jeg forsøkte flere fluevalg, men det var på børstemark-imitasjon jeg fikk dem til å ta. En god start på dagen og en fin begynnelse på en lang uke. Ser frem til helgen og bestiller fint vær igjen, slik at nye opplevelser kan dokumenteres 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s