Skogsmaur

20160525_095037_Richtone(HDR)20160525_122650ADHD eller ikke, men innom sånn mellom utenlandsreisene måtte jeg, for det var meldt vær-skifte og varmere temperatur og med det så kan det plutselig skje! 12 grader i vannet på 1 meter dybde og frisk vind fra Nord var fasiten denne dagen, så kanskje ikke det helt optimale, men fisken som vaket sporadisk tok de nybundede skogsmaurene, både med vinge og uten. 20160525_142121Sånn litt utpå rundt to-tiden dukket også Vespertinaen opp. Bitte små som krok 16 poppet dem opp, litt forsiktig men nok til at fiskene som sto i vindstrømmene tok dem. Mot kvelden avtok vinden betraktelig og varmen kom, men da var det selvsagt på tide å reise hjem for å pakke ut og pakke ny koffert for ny tur. En fin opplevelse, selv om ikke flymaur-kjøret var igang!20160525_144527 (1)

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s