Skogsmaur

20160525_095037_Richtone(HDR)20160525_122650ADHD eller ikke, men innom sånn mellom utenlandsreisene måtte jeg, for det var meldt vær-skifte og varmere temperatur og med det så kan det plutselig skje! 12 grader i vannet på 1 meter dybde og frisk vind fra Nord var fasiten denne dagen, så kanskje ikke det helt optimale, men fisken som vaket sporadisk tok de nybundede skogsmaurene, både med vinge og uten. 20160525_142121Sånn litt utpå rundt to-tiden dukket også Vespertinaen opp. Bitte små som krok 16 poppet dem opp, litt forsiktig men nok til at fiskene som sto i vindstrømmene tok dem. Mot kvelden avtok vinden betraktelig og varmen kom, men da var det selvsagt på tide å reise hjem for å pakke ut og pakke ny koffert for ny tur. En fin opplevelse, selv om ikke flymaur-kjøret var igang!20160525_144527 (1)

Om B. Heiko Heincken

Bjørn Heiko Heincken er mitt navn, er født i ´74 og oppvokst i Sandefjord i Vestfold. Jeg er pappa til Bjørn-Martin som er en ´98model. Gift med Anne og bor sammen med hennes 2 barn Ruben og Emmeli. Jeg er utdannet Elektromontør Gr. L (elektriker) og jobbet hos Ditmar Enge AS siden 1992 er jeg begynte som lærling. Tok Teknisk Fagskole i Horten innenfor Elkraft i 2006, jobbet i Prysmian Group fra 2007 til 2012 og er i dag ansatt i Wavin. Ellers forsvinner mye av min fritid til foto og fiske som er blitt mine 2 hobbyer. Håper du finner masse interessant her inne på mine sider. God tur!
Dette innlegget ble publisert i Vindfjell og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s