Hanskefritt sjøørretfiske

keikon2861vindHøstens andre fisketur i saltvannet er unnagjort og med på dagens tur var Jon som også er sånn passe oppslukt i fluefiske og for ikke å snakke om sjøørretfluer som selvsagt er bundet av han selv. Dagens tur gikk ut til de forlates plass der fisken alltid tar og for å si det sånn, så var det ikke en sky å se på himmelen da vi kom ut rundt halv 9 på morgenen. Knall blå himmel, vindstille og 6 varmegrader satte rammen rundt soloppgangen som var helt magisk! Jeg stoppet Jon på veien fra bilen og utbrøt: Se da Jon, se da….! Tilnærmet havbleike og en sol som var på vei opp over horisonten ga meg en så fantastisk fin start på denne søndagen som jeg ikke hadde forventet. keikon2867keikon2877Sjøvannet holder for tiden 5 varmegrader og denne søndagen var det ganske så klart vann også, så helheten var fantastisk. Jon ga meg en liten orientering om området og hvor det var fine plasser, så var moroa igang. Vi fisket oss  rundt men samtidig var det like så viktig med det sosiale, så kaffepauser ble det 🙂 Vi forsøkte oss rundt i området og Jon hadde flere slag på fluen, men ingen som ville krokes og heller ikke jeg hadde flaksen med meg denne dagen, så svaret på dagens spørsmål fra flere av dere, om fisk, så er svaret: nei, ingen fisk!keikon2886

Men kos og hygge for ikke å snakke om det å bli solbrent i ansiktet 2 advent, samt grillpølser og kokt kaffe! Vet med sikkerhet at det blir flere turer, så nå gjelder det å få bundet opp flere fluer 🙂

Takk for fin tur Jon og takk for plassen din! Ser frem mot flere turer både med og uten Knall&Fall!

Om B. Heiko Heincken

Bjørn Heiko Heincken er mitt navn, er født i ´74 og oppvokst i Sandefjord i Vestfold. Jeg er pappa til Bjørn-Martin som er en ´98model. Gift med Anne og bor sammen med hennes 2 barn Ruben og Emmeli. Jeg er utdannet Elektromontør Gr. L (elektriker) og jobbet hos Ditmar Enge AS siden 1992 er jeg begynte som lærling. Tok Teknisk Fagskole i Horten innenfor Elkraft i 2006, jobbet i Prysmian Group fra 2007 til 2012 og er i dag ansatt i Wavin. Ellers forsvinner mye av min fritid til foto og fiske som er blitt mine 2 hobbyer. Håper du finner masse interessant her inne på mine sider. God tur!
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Hanskefritt sjøørretfiske

  1. Jon Syrrist sier:

    Takk for turen. Knallfin tur, og hyggelig selskap. Vi prøver igjen, og hvem vet; Kanskje det blir fisk også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s