På Svenner med gode venner

«Kom, mai, du skjønne milde»DSC_0022

Bilde 06.05.2017, 08Denne starten på mai er jo fantastisk! Etter noen reisedøgn i Telemark med besøk på toppen av Gaustatoppen til knallblå himmel og totalt vindstille, gikk turen ut til Svenner for første gang i år. Med ut hadde vi Ole & Føbe som aldri hadde vært ute på fyret før, men kun hørt om det. Etter solskinn hele uken var jeg litt skeptisk til at været skulle holde over fri-helgen, men denne fredagen var magisk! Bilde 05.05.2017, 20DSC_0018Fredagen var det svært få båter å se i fyrbukten og de gode plassene var ledige, noe som fikk oss i land  slik at man lett kunne gå tur til Nord-bogen, ut Kutråkket og mot fyret. Kvelden ga oss en fantastisk flott solnedgang hvor det meste glødet, både på himmelen og på land. På lørdagen ble det en fin tur ut Kutråkket for å se på Jettegrytene som ligger nord-vest på øy gruppen. På denne oppmerkede stien er det et yrende fugleliv og mens vi gikk forsiktig gjennom området, oppdaget vi flere ender som ruget på eggene sine. Det var til tide vanskelig å se dem, for dem lå helt stille og bevegde seg ikke uansett, for å ikke bli oppdaget selv. Sikkert mye stress for et dyr når slike som meg absolutt skal ta bilde. Så oppfordring til folk med hunder: BÅNDTVANG!

Bilde 06.05.2017, 14Etter noen timer var det inn til Ula for å sende gjestene i land og ferden gikk videre inn for å hente 2 av ungdommene som ville bli med ut en tur. Anne serverte en god middag tilberedt på grillen ute på Furuholmen i Sandefjordsfjorden der vi tok ettermiddagen denne lørdagen. Jeg er usikker på hva temperaturen i luften var denne ettermiddag, men det det må ha vært den varmeste på lang tid! DSC_0024Kvelden og natten ble tilbragt på Seilerholmen, der vi møtte flere venner med båt. Lørdags kveld ble en vakker og fin avslutting på en varm helg, for søndags formiddag kom vær-endringen «dem» faktisk hadde meldt. Men du for en fin helg og jeg gleder meg masse til resten av sommeren 🙂 Takk for en fin helg Ole, Føbe, Emmeli, Daniel, Thomas, Kate, Jan Harald og Charlotte

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Saltvanns livet og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s