Siste sving på firræ´n for i år

Det heter seg at «man kan angre på ting man ikke har gjort», men denne helgen er jeg på den trygge siden ettersom gutta dro igang en fiskehelg på Vindfjell.

Etter utdeling av båt-opplagsplasser for vinteren for saltvannsbåten, bar det rett opp til plassen jeg har brukt utallige timer i tre-prammer og kost meg så mye. Denne lørdagen ble det kanonfiske for meg og det tok ikke mange kastene før det var slag etter fluen, men reaksjonen var liksom ikke helt på plass! På vannfilmen var en-og-annen flue og det klekket også store vårfluer, så sesongen fisken var igang, selv om man måtte tenke hvor fiskene kunne stå, som helt klart var under trær og buskas. Lørdagen var overskyet men tildels lite vind på dagen. Værmeldingen sa det skulle komme regn og utover ettermiddagen begynte vinden å øke, så YR hadde rett denne kvelden. Men ettermiddagen ga meg mye morsomt fiske og selv om ikke det var vak-orgie, kunne man lett forestille seg hvor fisken sto og etter flere fine fisker som fikk svømme videre, ble to fine til middag denne ettermiddagen oppe i Langevann. Rene luksusen å kunne fråtse i fisk, og få ting smaker vel bedre enn nystekt fisk! Mens jeg satt i lyngen og koste meg med maten begynte vinden å øke, og tror mange kjenner seg igjen med begrepet «Vindknuter»! En av rundene ble helt megasurr bokstavelig talt! At det er mulig å få til slike avanserte knuter, forstår jeg ikke, men her måtte alt kuttes opp å ny fortom og spiss var et faktum!

Er veldig glad Ole Petter inviterte til en liten samling der oppe på setra for det var lengesiden jeg har kost meg i båt og rodd rundt i «freden och roen» alene med fluestangen. Med stort og smått, fra 20cm+ til 35cm+ fikk jeg 11 ørret som fikk svømme videre og to fine Vindfjell ørreter som møtte Priesten. Dagen etter stemte også YR for søndagen(dagen idag) blåste alt bort og skulle man fisket, så hadde vel blydenger vært et tema!

En finfin lørdag og søndags morgen, med en sosial gjeng på kvelden med gutter som er godt likt, så takk til OP, Hjalmar og Larsen for fin halv helg 🙂

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s