Et avbrekk i Covid-19 og Donald Trump

I en hverdag hvor det enten er fokus på det amerikanske sirkus-valget eller Covid-19, var det en befrielse å pakke stolsekken med noen grillpølser, bjørkeved og kaffetermos for å bli med Ragnar og Jon på en fisketur ut i havgapet der verken USA eller Korona er et tema! Men god nok avstand både til mennesker og fisk kunne man nyte det fantastiske fine november været og med sol fra blå himmel var det lite man mer kunne ønske seg.

Fra morgenen av var det ganske tett tåke, men denne forsvant like fort som den kom litt utpå formiddagen. Vel fremme hadde Jon plukket ut en plass vi skulle fiske på og det tok selvfølgelig ikke lange tiden før han DERRE Jørgensen ropte om fast fisk!

Det var ikke store saken som hadde gått på en liten smell, så den ble forsiktig satt tilbake igjen. Det var ikke den O´store fisk lykken denne dagen, men det er heller ikke hver uke eller måned jeg er ute å fisker lengere, så det var uansett en fantastisk fin dag å da på tur å gjøre noe annet enn å se på TV eller jobbe på laptop´n.

Mat må man ha!

Ragnar hadde tatt med to fantastisk gode indrefilet av rådyr som ble grillet og dette smakte kjempegodt. Er første gang at jeg opplever å maule rådyr-kjøtt på en fisketur, men om Ragnar mener dette er OK, så ser jeg frem til flere fisketurer med han 🙂 Vi avsluttet dagen med og nyte solens siste varme stråler til et speilbilde og en-og-annen fisk som var oppe i overflaten og viste seg slik at vi ikke tror det er fisketomt, for igjen så returnerer jeg uten fisk, men er vel kanskje slik det er for de fleste?

Helt til slutt så Jon sin mulighet til å gi meg en liten gave! Han er vel den største ambassadøren for Hardy og Greys som faktisk leverer noe av det bedre utstyret til fluefiskere, og har nok lenge hatt lyst å bytte ut capsen min. Når jeg tenker etter, så er det en fin guest av Jon å pryde dette hårløse hodet med en ny fin Hardy-caps, så jeg lover Jon å bruke denne fremover på de neste turer og takker 🙂 Uansett en veldig fin dag med frisk deilig korona-fri luft sammen med to gode fiskevenner, så takk for turen Ragnar og Jon

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s