Snødriv og Hardy Zane Pro

Vår venn Jon Syrrist har jo et ekstra godt øye til Hardy om dagene og dermed var det tid for å prøve Hardy Zane Pro 9′ #6 som kommer om noen uker i salg. Værmeldingen sa absolutt ikke noe om at det skulle snø som faa.. så vi hadde vel heller ikke kommet oss ut av bilen før det allerede var heldekket med snø der vi hadde tenkt oss.

Den samme entusiasten hadde også funnet en uprøvd plass i Medfjorden som på flyfoto så ganske så bra ut og det var vi alle tre enige om men tror også litt mer varme enn de +2-5 gradene som nå er et faktum vil gjøre det bedre med tanke på at også fisken skal komme inn mot grunnere vann.

Selv har har jeg en Sage Method #6 stang men etter jeg fikk ny toppdel til Sage´n etter en liten sak med knekk-og-brekk, hadde jeg ikke vært helt fornøyd med stangen og har vært på tanken å bytte den, men så oppdaget jeg til min forskrekkelse at jeg hadde på en Polyleader OG i tillegg en 12´fot ferdig-tapert fortom utenfor Polyleaderen! Denne turen ble et enten-eller for Sage´n, men kan vel da bestemt si at det er tull å kjøre dobbelt fortom og alt ble som det var før 🙂

Temperaturen var ikke kjempevarmt men det hjalp ikke når det brått begynte å blåse lett fra nord, noe som gjorde fingertuppene iskalde.
Saltvann, fluesnøre og +/-0 gr med bittelitt vind fra Nord gjør opplevelsen ille og for meg tar det ikke mange minutter før fingrene er iskalde og følelsene er vekk! Varm kaffe eller annet er en god løsning da, dersom man har fått med seg det man skal da ut på tur, som f.eks en «kaffekopp». Sånn var det ikke og takker være Ragnar som hadde en «Snyltekopp», ble det også varm drikke på meg, hvilket kommer godt med når man er litt småkjølig.

Demostang: Hardy Zane Pro 9′ #6

Takk for en forfriskende fisketur sammen igjen og takk for inspirerende utstyr Jon!

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s