Hengegøy i Hogstfeltet

Den var en som spurte om jeg hadde sluttet å skrive noen ord fra turene mine, men fakta er at jeg ikke har vært på så mange turer etter jeg byttet jobb, og det å bytte til ny arbeidsgiver krever energi og ork til å prioritere andre aktiviteter, men det er jo nettopp dette man MÅ prioritere, nemlig seg selv slik at man får positiv påfyll. Nettopp dette skulle vi denne helgen!

Ole og Føbe hadde blinket ut en plass ovenfor et hogstfelt der det skulle være fint å tilbringe ettermiddag, kveld, natt og morgenen, og ettersom værmeldingen sa at det ikke ville bli noe nedbør men svak bris fra nord-vest var dette en fin plass for å lage til en camp. Helt perfekt var plassen ettersom man hadde nok fyringsved fra området som ble hogd for 2-3 år siden og med sunn fornuft lagde vi et aldri så lite kaffebål til pølser og kaffe.

Vi kunne senere på kvelden lese om flere gressbranner rundt om i Sør-Norge men uten vind og forsiktighet var dette en bra ting ettersom temperaturen sank ned til -5 grader denne natten

Når man ikke skal langt, bærer man jo gjerne litt ekstra og jeg er litt usikker på om «Pakk-esel» er det rette navnet på Ole, for maken til oppakking har jeg ikke sett på en stund, men det er jo viktig med kos når man er på tur og noen påstår at det er mindre utstyr for en natt i hengekøye, men jeg er veldig usikker på om jeg er enig i det 🙂
Med spillet Alias på telefonen, varmt bålkos og masse hygge ble det god natt og hengekøyene skulle benyttes for første gang dette året. Anne og undertegnede hadde funnet et felles tre som var delvis rotveltet i en-eller-annen storm men vi satset på at det holdt oss gjennom denne natten, hvilket det også gjorde, heldigvis! Ole og Føbe hang i noen trær like ved oss og alle kom seg gjennom en natt med minus grader, så da solen skinte rundt hjørnet var klokken 7:30 og en varm kopp kaffe til fuglekvitter var absolutt en fin start på denne søndagen.

En fin start på utelivet i naturen, noe som gir mersmak og påfyll av energi, så håper jeg det blir flere turer enten til fots eller med båt… 🙂
Takk for turen Ole & Føbe!

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Turer og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s