Morsdagen

Dagene går, ukene suser avgårde og månedene forsvinner og vipps er det en anelse vår-følelse ute med flere plussgrader både på natt og dagtid, og da kan kjennes våren på kroppen som om det skulle være en forelskelse i kroppen som bruser!

Jeg synes ennå det er for mange timer med mørke på kvelden for å henge i køya, men også det er en fristelse som straks må gjennomføres, men denne morsdagen ble det da tid for å finne frem sjøørret utstyret, for været skulle være bra, og ble det også!
Ragnar og Jon skulle også ut, så jeg satte kursen utover noen timer før dem ettersom denne kroppen ikke sover mer en høyst nødvendig. Vel fremme var det å hive på seg «budnaden» og få sniket seg til noen kast før jeg skulle møte de to andre. Jeg droppet å dra med meg sekk med mat-og drikke i, men i sekken lå jo også flueskrinet, så etter en kort times fiske, var fluen i motsatt ende vekk, og oppdagelsen på at hastvært er lastverk ble et faktum 🙂

Jeg kom meg tilbake til bilen å satte kursen noen minuter videre til «Checkpoint Charlie» der de andre også dukket opp. Jon tror jeg satte reklord i det å komme seg ut av bilen og var omtrent i vannet før vi rakk å slå av motorene….hehe, var vel ikke så ille, men tror han hadde et behov for å få ut noe 🙂 I svak bris fra Sør/Vest glinset sjøen seg i solen som varmet litt, for det er kun 4,4 grader i sjøen her ute, så var kaldt å stå i vann opp til…..hoftene, men dette har man jo erfart før, så ble noen kaffekopper etter en god økt.

Ragnar var vel den første som kjente fisk som lugget i fluen hans, men det ble med den, frem til at Jon ropte om fast fisk! Uttelling er bra og det er jo ikke en selvfølge. Etter hva jeg skjønte var dette en fin fisk, men denne fikk svømme videre! Det gikk heller ikke lenge før han ropte om fisk nr. 2 og vertfall jeg kjente litt på følelsen om at også jeg vil ha fisk.

Etter noen flere runder var det tid for noe som faktisk fyller magen litt, så grillpølse i lompe ble vel det som reddet turen foruten at dette var en fin søndag å tilbringe ute i frisk luft med gode venner med felles interesse.
Takk for hyggelig Morsdag gutter, og må gjenntaes igjen snart!

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s