Bålplassen

Langø2Langø4Nytt år og nye muligheter sies det! Det er lørdags kveld og jeg kjenner ennå kulden i føttene i skrivende stund, etter en kjempefin dag ute i friskluft med gode fiskevenner. I oktober, faktisk i fjor, fant jeg frem sjøørret stangen og dro fluesnøret av snellen for å henge dette opp slik at jeg skulle bli kvitt minnet i fluelina etter siste tur i saltvann som var forrige vår. Jeg hadde jo en plan husker jeg om å få meg noen turer og spesielt var tanken på en romjul som var lang, men slik ble det ikke ettersom værgudene stort sett hadde satt på viftene på max og regnværet hamret ned. Langø5Langø1Men denne helgen, var det jo meldt +2-3 varmegrader og sol! Men neida, for dette ble jo endret dagen før, altså i går på fredag. -3 grader og bris fra nord-øst var værmeldingen som også ble et faktum. Vi ble enige om, Ole Petter, Ole Hjalmar, Leif Erik og Espen om å dra med noen vedkubber til et bål og godt var det! Effektivt så vil det virke som -7 grader, hvilket fikk fingrene mine til å stivne fullstendig, selv om jeg hadde fingervanter på. De få sekundene solen var fremme mellom skyene, kunne man jo glede seg over det, men det var absolutt bålet som fristet mest, men noen fiskeøkter ble det jo. Langø3Vannet var forholdsvist klart og et lite drag i sjøen av tidevannet som var på vei ned gjorde det likevel spennende å «bite tenne sammen» i håp om at en sølvpil ville bite på. Det gjorde det jo også, men det var av den absolutt miste varianten også, så den svømmer lykkelig uviten rundt, men forhåpentligvis blitt noe mer klok på hva den gaper over ved senere anledning 🙂 En fin dag med glade og positive fiskevenner som jeg håper det blir flere turer med dette året!

Om B. Heiko Heincken

Bjorn Heiko Heincken is my name, was born in '74 and raised in Sandefjord in Vestfold. I'm a father to Bjørn-Martin who is a '98 model. Married to Anne and lives with her 2 children Ruben and Emmeli. I am an Electrical Engineer Gr. L (electrician) and worked at Ditmar Enge AS since 1992 I started as an apprentice. Took Technical College in Horten within Elkraft in 2006, worked in Prysmian Group from 2007 to 2012 and is currently employed in Wavin. Otherwise, much of my free time goes to our boat, photo and fishing, which has become my 2 hobbies. Hope you find lots of interesting here on my pages. Good trip :)
Dette innlegget ble publisert i Fisketurer, Sjøørretfiske og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s